مجله اخبار گوناگون مجله اخبار گوناگون .

مجله اخبار گوناگون

خواص قهوه

به طور کلی، مقدار متوسط ​​قهوه باعث تحریک اشتها، بهبود هضم و رفع حس سیری در معده می شود. پریستالتیک روده را افزایش می دهد، به عنوان یک ملین ملایم عمل می کند و ترشح صفرا را کمی تحریک می کند. با این حال، استفاده بیش از حد، عملکرد گوارشی را عمیقاً مختل می کند و باعث یبوست و هموروئید می شود.

هنگامی که قهوه مستقیماً به معده می رسد، تنها اقدام فوری آن رقیق کردن محتویات قبلی است، درست مانند سایر مایعات بلعیده شده. در نهایت محتوای کافئین توسط سیستم جذب می شود و از آن به بعد تحریک آشکار می شود.

فواید قهوه برای سلامتی

قهوه حاوی تعدادی مواد مغذی مفید از جمله ویتامین B2، B3 نیاسین، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات مختلف فنلی یا آنتی اکسیدان ها است. فواید بالقوه سلامتی مرتبط با نوشیدن قهوه عبارتند از: محافظت در برابر دیابت نوع 2، بیماری پارکینسون، بیماری کبد و سرطان کبد، و تقویت قلب سالم.

انرژی بخشی قهوه

قهوه می تواند سطح انرژی را بهبود بخشد و شما را باهوش تر کند. با توجه به کافئین، قهوه می تواند به افراد کمک کند احساس خستگی کمتر و افزایش سطح انرژی داشته باشند. پس از جذب کافئین در جریان خون، به مغز می رسد. اساساً کافئین انتقال دهنده عصبی مهارکننده آدنوزین را مسدود می کند. در نتیجه جنبه های مختلف عملکرد مغز را بهبود می بخشد. قهوه عملکرد سیستم عصبی مرکزی را بهبود می بخشد و عملکرد شناختی را با مهار یک ماده شیمیایی به نام آدنین که باعث کند شدن اعصاب و ایجاد خواب آلودگی می شود، افزایش می دهد.

علاوه بر این قهوه ظرفیت بدن را برای کار و ورزش 15 تا 20 درصد افزایش می دهد: ضربان قلب را افزایش می دهد و به عنوان یک مسکن خفیف عمل می کند. جریان خون کرونر و سرعت متابولیسم افزایش می یابد و همچنین عضلات صاف شل می شوند.

چربی سوزی توسط قهوه

قهوه می تواند به سوزاندن ذخایر چربی ما کمک کند و به دلیل تحریک کافئین و سطوح بالای آدرنالین در خون عملکرد فیزیکی را به شدت بهبود بخشد. کافئین چربی بدن را تجزیه می کند و اسیدهای چرب آزاد را به عنوان سوخت در دسترس قرار می دهد. قهوه بزرگترین منبع آنتی اکسیدان را در رژیم غذایی دارد. افراد آنتی اکسیدان بیشتری از قهوه نسبت به ترکیب میوه ها و سبزیجات دریافت می کنند. در واقع، قهوه ممکن است یکی از سالم ترین نوشیدنی های روی کره زمین باشد.

در صورتی که قهوه با شیر یا خامه مصرف شود، پس از رسیدن به معده، شیر و خامه توسط شیره معده منعقد می شود. اما محصول کازئین تشکیل شده غیر قابل هضم نیست. هنگامی که این مایعات به قهوه اضافه می شوند، مقدار کمی اسید دم کرده تا حدی بر آنها تأثیر می گذارد، به طوری که عملکرد شیره معده چندان واضح نیست، زیرا انعقاد قبل از مصرف شروع شده است، و ماده منعقد کننده، کازئین، رقیق تر است. در فنجان به اندازه ای که در شیر مصرف می شود.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ دی ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۰۷:۲۵ توسط:علیرضا موضوع: سلامت نظرات (0)